ΛΑΡΙΣΑ

Τι συνιστά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου

Ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου 2017-2018, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας εύχεται σε όλους τους κυνηγούς καλή κυνηγετική χρόνια.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής: “Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής, προτρέπουμε τους συναδέλφους κυνηγούς να δρουν με γνώμονα την προστασία και διασφάλιση της φυσικής συνέχειας των ειδών χλωρίδας και πανίδας και τη διατήρηση παράλληλα στο μέγιστο δυνατό της καθαριότητας των κυνηγετικών χώρων.

Εφιστούμε επίσης την προσοχή όλων στην τήρηση της κείμενης κυνηγετικής νομοθεσίας αλλά και των άγραφων νόμων του κυνηγιού, τονίζοντας ιδιαίτερα την απαραίτητη χρήση των ειδικών διακριτικών(φωσφορίζοντα ρουχισμό),όπου αυτός προβλέπεται.

Μείζονος σημασίας επίσης θεωρούμε το σεβασμό στις περιουσίες των συνανθρώπων μας, αλλά και την ευαισθητοποίηση όλων μας για την προστασία των δασών από κινδύνους πυρκαγιάς η άλλου είδους καταστροφή.

Απώτερος στόχος όλων μας είναι η εξάλειψη των κυνηγετικών ατυχημάτων και η προστασία της φύσης ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση άσκησης της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Ευχόμαστε ξανά μια καλή και ασφαλή κυνηγετική χρόνια σε όλους.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις