ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πώς εξηγεί ο Ηλίας Φυντάνης την αποχώρησή του από την ΑΕΛ

Δήλωση του προπονητή Ηλία Φυντάνη μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ:

“ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…”

Παραιτούμαι από μία μεγάλη ομάδα, την ΑΕΛ, για προσωπικούς λόγους, πριν από ένα σπουδαίο παιγνίδι με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος αυτή την στιγμή, τον Ολυμπιακό και μετά από 4,5 μήνες στη Λάρισα όπου έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και ειδικά στους ποδοσφαιριστές.

Μετά τη σωτηρία της ομάδας που επιτεύχθηκε στα τελευταία παιγνίδια της περσινής περιόδου, πιστεύοντας ότι πρόσφερα από την πλευρά μου μία μικρή έστω βοήθεια προς την ομάδα και συγκεκριμένα προς τον κ. Πάους, συνέχισα τη συνεργασία μου με την ΑΕΛ, ύστερα μάλιστα και από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο κ. Κούγια, να μου αναθέσει διπλό ρόλο, στις θέσεις α’ βοηθού του κ. Πάους και του Τεχνικού Διευθυντή.

Κατόπιν επίπονης και αγχωτικής προσπάθειας ενός μηνός, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Κούγια, ενός προέδρου που ξέρει μπάλα, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μία ομάδα (αφού είχε γίνει το ξεσκαρτάρισμα της προηγούμενης), που να είναι φτιαγμένη από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οι οποίοι ταυτόχρονα να διαθέτουν μέταλλο και αγωνιστικότητα σε συνδυασμό με καλό χαρακτήρα. Αυτό γινόταν πάντα με ενημέρωση προς τον κ. Πάους, που δεν μπορούσε να βρίσκεται κοντά μας για τους δικούς του λόγους.
Η ΑΕΛ είναι έτοιμη αγωνιστικά 80% .Δημιουργήσαμε μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ .

Μόνο με δικά της λάθη δεν θα διεκδικήσει είσοδο στην επτάδα. Η ΑΕΛ έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες και πολύ καλούς χαρακτήρες που σέβονται τα αποδυτήρια. Είναι θέμα της εξυπνάδας του τεχνικού τιμ να κρατήσει την ομάδα Ψηλά.

Σχεδιάσαμε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο καλύτερο από το περσινό, πάντα στα πλαίσια του μπάτζετ που είχε αναφέρει ο κ. Κούγιας. Δέθηκα με την ΑΕΛ. Όποιος ζήσει από κοντά αυτή την ομάδα, την ερωτεύεται. Κι εγώ την ερωτεύτηκα , αλλά δεν άλλαξα χαρακτήρα γιατί πάντα θέλω να κάνω όσο το δυνατόν το σωστό και να λέω την αλήθεια για το καλό της ομάδας και μόνο.

Αφήνω την πόρτα της ΑΕΛ ανοιχτή, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειές της. Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαίρετους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία μας, το πολύ καλό ιατρικό τιμ, τους πολύ καλούς χαρακτήρες των φροντιστών, τους φανατικούς φιλάθλους που έχουν δείξει ότι ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΛ. Επίσης τους πολλούς και καλούς φίλους που ήταν καθημερινά μαζί μου και φυσικά τον πρόεδρο κ. ΚΟΥΓΙΑ”.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις