ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μαγεύτηκε από το Πήλιο ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα

Το Πήλιο και τη μοναδικότητά του όσον αφορά το φυσικό κάλλος είχε τη δυνατότητα να απολαύσει ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζεφρι Πάιατ, που βρέθηκε στο βουνό των Κενταύρων για ολιγοήμερες διακοπές.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας -και με κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που έφθασε από την Αθήνα στον Βόλο- σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και υπό άκρα μυστικότητα, σχεδιάστηκαν όλες οι μετακινήσεις του Αμερικανού πρέσβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρέσβης ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους πολίτες που τον αναγνώριζαν, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τις φυσικές ομορφιές του Πηλίου και τις καθαρές, όμορφες και γραφικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου, τις οποίες επισκέφτηκε.

Για λόγους ασφαλείας οι περιοχές που επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης αποφασίζονταν την τελευταία στιγμή και άλλαζαν διαρκώς, ενώ η αστυνομική φρουρά που τον ακολουθούσε ήταν πολυπληθής.

Ο Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χόρτο, τις Μηλιές αλλά και τον Μυλοπόταμο και αναχωρώντας για την Αθήνα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από το Πήλιο, στα social media, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το βουνό και τις εξαιρετικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις