ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κοσμοσυρροή στην Πατωμένη για το καλοκαιρινό αντάμωμα Καλλιπευκιωτών (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αντάμωμα Καλλιπευκιωτών στην Καλλιπεύκη, στο χώρο αναψυχής Πατωμένη και στο Δημοτικό Σχολείο στις 12 και 13 Αυγούστου.

Εφτακόσιοι και πλέον Καλλιπευκιώτες και φίλοι κατέκλεισαν το χώρο της Πατωμένης, να θαυμάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα Εφήβων και ενηλίκων Καλλιπεύκης και Γόννων, την παραμυθού, Κατερίνα Κλεάρχου, στα με παραδοσιακά τραγούδια διανθισμένα παραμύθια και τα εκθέματα, προϊόντα, κατασκευές, ζωγραφική και αγιογραφία, Καλλιπευκιωτών παραγωγών και καλλιτεχνών.

Το γλέντι που ακολούθησε (από τις 9:30 και ύστερα) κράτησε μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα.

Την Κυριακή και στο Δημοτικό Σχολείο καταχειροκροτήθηκαν και συγκίνησαν τα μικρά παιδιά (4-9 ετών) για τις χειροτεχνίες τους, τα παιγνίδια που έπαιξαν στην αυλή και την υπέροχη θεατρική παράσταση, διασκευασμένη για παιδιά «Λυσικράτη». Τόσο μεγάλο πλήθος ανθρώπων στο σχολείο συγκεντρώθηκε πριν από πολλά, πάρα πολλά χρόνια, τότε που το σχολείο της Καλλιπεύκης είχε πολλά παιδιά.

Ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί θερμά τους: Λευτέρη Μπουρονίκο, Θωμά Καραμπατή, Θανάση Παπαϊωάννου, Γιάννη Παπαδόντα, Αστέριο Μπουρονίκο, και Εριολ Ντέμα, Κώστα Γκαβούτσκο, Νεμπί Ζουλάλι, Κώστα Μαντά, που βοήθησαν στην οργάνωση.

Επίσης τους: Γουγουλιά Φλώρα, πίνακες κολάζ, Δρογκόγια Μαρία, χειροποίητα κοσμήματα, Καραφέρια Μαρία, χειροποίητα κοσμήματα, Μπουρονίκο Γιάννη Ζωγραφική, Πυρογραφία, Μπαρτσάκη Σταυρούλα, χειροποίητες τσάντες, τσαντάκια, Οικονόμου Μαίρη, Χειροποίητα Κοσμήματα, Παπαγιαννούλη Κώστα, Κρασιά, Παπαϊωάννου Θανάση, Διακοσμητικές Νεροκολοκύθες, Τσάλτα Δημήτριο, Αγιογραφία, Ψαρρό Απόστολος Αρώνια (ποτό, μαρμελάδες), που με τα προϊόντα, τα μεράκια τους και τις κατασκευές τους ομόρφυναν ακόμα περισσότερο τον υπέροχο χώρο και που προσέφεραν από τις δημιουργίες τους στον κατάλογο της λαχειοφόρου.

Τους: Τάσο Κούσιο, Ιωάννη Κατσιούρα, Αναστάσιο Γκούθα, Νίκο Γκάλιο, Απόστολο Οικονόμου, Χρίστο Οικονόμου, Αδέλφια Μαντά, Αστέριο Μπουρονίκο, Γιάννη Μιχαήλ, Χρίστο Παπαϊωάννου, που πλούτισαν με την προσφορά τους τη λαχειοφόρο.

Τη Βούλα Παπαδόντα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανέλαβε το τμήμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, με τη βοήθεια της Χριστίνας Παπαϊωάννου και απασχόλησαν τα παιδιά 4-9 ετών για ενάμισι μήνα των οποίων τα έργα,  τα παιγνίδια και η θεατρική παράσταση χειροκροτήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο.

Την Ματίνα Παπαδόντα, φοιτήτρια, που ανέλαβε το χορευτικό των εφήβων.

Τη Στέλλα Γκαρλέμου, Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και φίλη της Καλλιπεύκης, που ανέλαβε το χορευτικό ενηλίκων.

Τη Χριστίνα Παπαϊωάννου, που σχεδίασε τις αφίσες των εκδηλώσεών και δημιούργησε το σκηνικό της παράστασης.

Τα παιδιά 4-16 ετών που συμμετείχαν στο χορευτικό εφήβων και στο τμήμα δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Την παραμυθού, Κατερίνα Κλεάρχου.

Το χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου Γόννων, που χόρεψε χορούς της Μακεδονίας.

Τον Ζήση Κατσιούλα, που προσέφερε τις φωτογραφίες του για την υπέροχη θεματική έκθεση «Άνθρωποι κα ζώα».

Τον Χρόνη Σερέτη, που ανέλαβε το ρίσκο, να έρθει στην Καλλιπεύκη και να φροντίσει για το ποτό, το φαγητό και τις καρέκλες, που δημιούργησε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σ’ ένα χώρο που δεν έχει υποδομή.

Την ορχήστρα, που την αποτελούσαν οι: Βασίλης Κιτσόπουλος, κλαρίνο, Δημήτρης Βλάστος, τραγούδι, Γιάννα Μπικιώτη, τραγούδι, Νίκος Κοκόρας, κιθάρα, και Βάϊος Νούσιας, ντραμς και τέλος

Το Δήμο Τεμπών, με του οποίου την υποστήριξη έγινε το αντάμωμα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

?

?

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις