ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπιασε τα… 21,5χλμ/ώρα ο Λουκάκου

Μπορεί να ζυγίζει 94 κιλά (με αρκετό μυϊκό βάρος), μπορεί η σωματοδομή του να μη δίνει την εντύπωση πως μπορεί να τον διευκολύνει στο σπριντ κι όμως, ο Ρομέλου Λουκάκου έπιασε μεγαλύτερη ταχύτητα από κάθε άλλον!

Ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κόστισε 85 εκατ.ευρώ για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο έπειτα από τη συνύπαρξή τους στην Τσέλσι, στο ματς με τη Γουέστ Χαμ σκόραρε δις, για να δείξει από την πρεμιέρα κιόλας πως τα χρήματα των «κόκκινων διαβόλων» θα πιάσουν τόπο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν και τις οποίες δημοσιοποίησε ο δημοφιλής λογαριασμός στατιστικών στοιχείων, Opta, ο Λουκάκου, μαζί με τον Πογκμπά, έφτασαν σε σπριντ που πραγματοποίησαν, μέχρι και 21,5 χλμ./ώρα!

Αυτή η επίδοση ήταν η καλύτερη ολόκληρης της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Θίο Γουόλκοτ να έρχεται δεύτερος (21,4χλμ.), και ν’ ακολουθούν οι Μάρκους Ράσφορντ (21,3χλμ./ώρα) και οι Ζαχά, Φουχς και Μουνιέ (21,2 χλμ./ώρα).

Υπενθυμίζεται πως ο Γιουσέιν Μπολτ, όταν το 2009 έκανε ρεκόρ στην κούρσα 100μ. στο Βερολίνο, έπιασε ταχύτητα 27,5χλμ./ώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις