ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έχασε από την Κ20 του Ολυμπιακού αλλά ικανοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα που άφησε το απόγευμα του Σαββάτου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος στο πολύ δυνατό τεστ με την Ακαδημία Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 1 – 2.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έλαβε χώρα στο Πήλιο.

Στα της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά ο Αχιλλέας είχε τον έλεγχο του κέντρου δίχως όμως να απειλήσει την εστία των ερυθρόλευκων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ καθώς στο 21΄και έπειτα από αντεπίθεση ο Βάρκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ νίκησε τον Κουτσουκέρα και πέτυχε το 0 – 1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης βρέθηκε εκ νέου απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα με τον Κουτσουκέρα όμως να του λέει «όχι» αυτή την φορά.
Ο Αχιλλέας ανέβασε ρυθμό και στο 28’ έκανε την πρώτη του απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού.
Ο Λόλας έκανε όμορφη κάθετη πάσα ο Βούλγαρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως πριν προλάβει να πλασάρει οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ ο Νεμπεγλέρας έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Χατζής στην προσπάθεια του να κάνει ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στον Βούλγαρη αυτός έκανε το κοντρόλ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος νίκησε τον Αγγελόπουλο και ισοφάρισε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό καθώς στο 37’ και έπειτα από παράλληλη σέντρα από τα αριστερά ο Τσεκρώνης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κουτσουκέρα όμως να μπλοκάρει.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να παίρνει τον έλεγχο του κέντρου δίχως όμως να απειλεί ιδιαίτερα.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 63’ όταν έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία των ερυθρολεύκων ο Δήμος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Αχιλλέα.
Ο Αχιλλέας απείλησε εκ νέου στο 68’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Μανιώτης έκανε την γυριστή κεφαλιά όμως ο Καραδαής μπλόκαρε.

Το τελικό 1 – 2 καταγράφηκε στο 72’ όταν έπειτα από φάση διαρκείας Καραμπούζης και Ζιάκας συγκρούστηκαν και έπεσαν στο έδαφος η μπάλα κατέληξε στον Βοίλη η άμυνα των «Μυρμιδόνων» αδράνησε και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και έπειτα οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και το 1 – 2 παρέμεινε μέχρι το τέλος δίχως κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Οι συνθέσεις:

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Μανιώτης, Μπένος, Καραμπούζης, Κόλα, Νεμπεγλέρας, Καραγκούνης, Χατζής, Βούλγαρης, Λόλας.
Αγωνίστηκαν και οι: Κουσιάς, Κούλπας, Τλούπας, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Γιωργής και ο υπό δοκιμή Καραμπίνας Αντώνης.

Ολυμπιακός Πειραιώς Κ20 (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Γαλούπης, Ράμα, Πανάγου, Αγιώτης, Τσερκώνης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι.
Αγωνίστηκαν και οι: Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Κυριακόπουλος, Καραδαής, Πέΐος, Νεοφυτίδης, Δήμος, Κατσούκης, Ζιάκας, Κιρτζιαλίδης, Βοίλης, Μπουρουζήκας, Καραμπόυλας, Ακρίβος.

ΠΗΓΗ: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις