ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΟΑΣΘ ο Ντίμης Αργυρόπουλος των ΑΝΕΛ

Δεν αποδέχθηκε τον διορισμό του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος.

Όπως έγραψε ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, υπέβαλε την παραίτησή του επειδή πολιτεύεται στην Α Αθηνών και πρέπει στη θέση του να τοποθετηθεί άλλο στέλεχος από τη Θεσσαλονίκη αφού ο ίδιος έχει διορισθεί και μέλος της διοίκησης του Λαικού Νοσοκομείου.
Έτσι, μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου αλλά και την επεισοδική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής έρχεται τώρα η παραίτηση του Ντίμη Αργυρόπουλου. Σε αυτά να προσθέσουμε και τα «πυρά» που συγκεντρώνει και το πρόσωπο της Όλγας Γιάννη, επίσης στελέχους των ΑΝΕΛ, που διορίστηκε στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον φωτογράφο Ντίμη Αργυρόπουλο, είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, όταν είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, απευθυνόμενους σε επίδοξους τρομοκράτες (;), να… φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ωστόσο, αργότερα, σε δήλωση μεταμέλειας, είχε αναφέρει: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις