ΕΛΛΑΔΑ

Αυγουστιάτικο crash test για τους Διοικητές των Νοσοκομείων! Ξεκίνησε η αυτοαξιολόγησή τους

Υπό αυστηρό έλεγχο βρίσκονται οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων, οι οποίοι θα πρέπει εντός του Αυγούστου να απαντήσουν εάν υλοποιήσαν ή όχι τα όσα είχαν αναλάβει.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr, οι Διοικητές και οι Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων καλούνται πριν τον 15Αύγουστο να αποστείλουν στο υπουργείο Υγείας αναλυτική κατάσταση με όσα έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα στα νοσοκομεία που διοικούν.

Θα πρέπει δηλαδή ουσιαστικά να αυτοαξιολογηθούν αφού θα απαντήσουν σε ειδικά έγγραφα τι έχουν πράξει και τι όχι.

Οι αναλυτικές αυτές καταστάσεις, σημειώνουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr, θα πρέπει να αποσταλούν με απόρρητη διαδικασία στο υπουργείο Υγείας το οποίο και θα αποφανθεί εάν πληρούν ακόμη τις προϋποθέσεις της επιλογής τους ή όχι.

Άλλωστε ο υπουργός Υγείας τους είχε προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί για τα νοσοκομεία τους, αφού θα τους περάσει από Crash test.

Οι αναλυτικές καταστάσεις με το έργο που θα αποσταλεί από τον καθένα ξεχωριστά, αναμένεσαι να αποτελέσει και ένα από τα βασικά κριτήρια για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι στη θέση του.

Εξάλλου η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι ακολουθεί διαδικασίες αξιοκρατίας, δεν αποκλείεται και να απομακρύνει διοικητές του η ίδια διόρισε και μάλιστα άμεσα.

Βέβαια στη διαδικασία αυτή ρόλο θα παίξει και ποιος διοικητής διαθέτει …κομματική ταυτότητα και ποιος όχι.
Φαινόμενο άλλωστε γνωστό και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

ΠΗΓΗ: healthreport.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις