Παρασκήνιο

Για άλλους συντονιστές … χτυπά η καμπάνα!

Μπορεί στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να καταγγέλλονται αυθαιρεσίες Συντονιστών, χωρίς να ονομάζονται βέβαια, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αγγίζει τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας κ. Ν. Ντίτορα.

Στο στόχαστρο της Ομοσπονδίας των εργαζομένων βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας , κ. Μιχελάκης (υπάρχουν άλλωστε πολλές ανακοινώσεις εναντίον του) αλλά και επιλογές που έγιναν στην αντίστοιχη Αποκεντρωμένη του Αιγαίου.

Θα ήταν εξάλλου παράλογο να στοχοποιούνται οι επιλογές του κ. Ντίτορα, όταν ο ίδιος ο Σύλλογος εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είχε δημόσια στις 10 Ιανουαρίου του 2015 «καταγγείλει και καταδικάσει την απαράδεκτη πράξη της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, κας Γερακούδη, η οποία προέβη σε ορισμό νέου γενικού διευθυντή, νέου προϊστάμενου διεύθυνσης και δυο νέων προϊσταμένων τμημάτων μετά την ανακοίνωση, από τον Πρωθυπουργό, της προκήρυξης των εκλογών, λίγες μόλις ώρες πριν την έκδοση του ΦΕΚ για  τη διάλυση της Βουλής (στις 31-12-2014)».

Οι πρόσφατες αλλαγές στην πυραμίδα της εδώ Αποκεντρωμένης, ακολούθησαν την αριθ. 56/2017 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου, μετά από ερώτημα του Υπουργείου Εσωτερικών και ήταν αναμενόμενες ειδικά από τη στιγμή που η γνωμοδότηση έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις κρίθηκαν «μη σύννομες» και ζητήθηκε η ανάκληση τους.

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις