ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδάει στο Tunnel Festival με θέα στο Αιγαίο

Το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Με θέα στο Αιγαίο», διοργανώνει –υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας— συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, το Θέατρο Αιγάνης θα υποδεχτεί τον σπουδαίο τραγουδοποιό για μια μουσική εμφάνιση που σίγουρα θα ξεσηκώσει κάθε κάτοικο και παραθεριστή που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Παρότι ο Βαγγέλης Γερμανός δίδασκε Μαθηματικά σε παιδιά –γιατί αυτές ήταν οι βασικές σπουδές του— προφανώς δεν ένιωθε την πληρότητα και τη δημιουργία που τον διακατέχει από τότε που ασχολήθηκε ενεργά με το τραγούδι και τη σύνθεση του.

Πειραιώτης στην καταγωγή και με δύσκολα παιδικά χρόνια, ακόμα ευχαριστεί τη μητέρα του που όταν της ζήτησε την πρώτη του κιθάρα για να ασχοληθεί με τη μουσική, εκείνη δεν τον απέτρεψε αλλά τον υποστήριξε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάποια γκρουπάκια με τους συμμαθητές του και άλλους φίλους του.

Το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή, έγινε δίπλα στο μεγάλο καλλιτέχνη  Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος το 1981 έκανε την παραγωγή του πρώτου δίσκου του «Τα μπαράκια», που κατά τη γνώμη μερικών έφερε την επανάσταση στη μουσική σκηνή. Κάποιοι μάλιστα,  δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν ως «Ροκ Τροβαδούρο» που συνδυάζει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό με την αντισυμβατική ματιά πάνω στα πράγματα.

Αξιοσημείωτο στην καλλιτεχνική πορεία του Βαγγέλη Γερμανού είναι πως εκτός από τη μουσική έχει επεκταθεί και στην τέχνη της υποκριτικής, συμμετέχοντας σε παραγωγές της μικρής και της μεγάλης οθόνης, με μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, όσοι ακούσουν τον ροκ τροβαδούρο θα γίνουν «σκλάβοι του για πάντα» σε μια «κρουαζιέρα στα ανοιχτά…»

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ:    21:00

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις