ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η δημοτική αρχή συνεργάζεται άψογα με τις αρχές για τη Νέα Σμύρνη. Τότε ποιός φταίει;

Σε παρανόηση λόγω της έντασης προφανώς δόθηκε λανθασμένα η εντύπωση πως η δημοτική αρχή Λάρισας δεν συνδράμει τα δέοντα στη μάχη κατά της εγκληματικότητας στη Νέα Σμύρνη, εξηγούσαν στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας το απόγευμα της Τρίτης, μετά την αιχμηρή δήλωση του δημάρχου το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε τη συμπάθειά του και τη συμπαράστασή του στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, ενώ απαντώντας στο σημείο της ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας που απέδιδε ευθύνες σε τοπικούς άρχοντες για ψηφοθηρικούς λόγους, τόνισε ότι «με εκπλήσσει η συγκεκριμένη διατύπωση και αν αναφερόταν στη δημοτική αρχή, δηλώνω ότι εμείς δεν συνεργαστήκαμε με τη συγκεκριμένη μερίδα πολιτών, οπότε δεν μπορούμε να εγκαλούμαστε για ζητήματα ψήφων».

“Η συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων ήταν και παραμένει άψογη, προφανώς και στην ένταση των δύσκολων στιγμών υπήρξαν παρανοήσεις” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο από την ΕΑΛ.

Αφού λοιπόν άπαντες εργάζονται αψόγως, τότε ποιό είναι το γρανάζι της μηχανής που δεν λειτουργεί σωστά – ή καθόλου – με αποτέλεσμα το πρόβλημα όχι απλά να παραμένει, αλλά και να γιγαντώνεται; Ποιός στερείται του σθένους και της βούλησης;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις