ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εφοριακοί «τουρίστες» έβαλαν λουκέτο σε ιστορική καφετέρια στο Βόλο

Λουκέτο σε ιστορική καφετέρια στην παραλία του Βόλου, έβαλαν την Κυριακή το μεσημέρι, εφοριακοί – «τουρίστες» που βρίσκονται από την Παρασκευή το μεσημέρι στην πόλη διενεργώντας ελέγχους σε καταστήματα εστίασης της πόλης, για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανημάτων POS. Με βερμούδες, t-shirt, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί – «τουρίστες», εμφανίζονται ως πελάτες των καταστημάτων και αιφνιδιάζουν…

Πληροφορίες του Ταχυδρόμου αναφέρουν ότι το Σάββατο το βράδυ, η παρέα των τριών «τουριστών», βρέθηκε σε ιστορική καφετέρια στην παραλία του Βόλου. Έπιασε τραπεζάκι και παρήγγειλε στο σερβιτόρο, που πήγε να τους πάρει παραγγελία.

Λίγη ώρα αργότερα αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και προχώρησαν σε έλεγχο στα τραπεζάκια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σχεδόν 30 τραπεζάκια χωρίς απόδειξη και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς.

Πρόστιμο τουλάχιστον 10.000 ευρώ και 48ωρο λουκέτο στο κατάστημα.

Χθες, αν και Κυριακή, νωρίς το απόγευμα, έγινε η σφράγιση του καταστήματος, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την Τρίτη στις 4 το απόγευμα.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ενημέρωναν το απόγευμα τους πελάτες τους, ότι το κατάστημα θα έκλεινε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εφοριακοί – «τουρίστες» επέβαλλαν πρόστιμα και σε άλλα μαγαζιά του Βόλου για τη μη έκδοση αποδείξεων, όπως τσιπουράδικα, καφετέριες, μπαρ, η χθεσινή όμως περίπτωση ήταν η πιο σοβαρή.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις