ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με μπουνιές και κλωτσιές η επίθεση στους 2 Λαρισαίους αστυνομικούς – Ταυτοποιούνται οι Ρομά δράστες

Καλά στην υγεία τους είναι πλέον οι δύο αστυνομικοί του περιπολικού που δέχθηκαν το πρωί της Κυριακής επίθεση από 20 περίπου Ρομά, στα Νταμάρια της Νέας Σμύρνης.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αφού δέχθηκαν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Και οι δύο είχαν αρκετούς μώλωπες από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που δέχθηκαν από τους εξαγριωμένους νεαρούς που τους επιτέθηκαν.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί ορισμένοι από τους δράστες της επίθεσης, ενώ αναμένεται να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι, τις επόμενες ώρες.

Αίσθηση και απορίες προκαλεί παράλληλα το γεγονός ότι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και το θέμα δεν δημοσιοποιήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, αλλά ώρες αργότερα από το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, σημείωσε ότι πρόκειται για περιστατικό άνευ προηγουμένου για την περιοχή, το οποίο και απέδωσε στη ραγδαία αύξηση της παραβατικότητας το τελευταίο διάστημα, από νεαρούς Ρομά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Α. Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις