ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι ROSSANEGROS κέρδισαν το τουρνουά 5Χ5 στα Φάρσαλα

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα ο μεγάλος τελικός των εφήβων (Γεν: 2001,02,03,04)  παρουσία πολλών φιλάθλων. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των  ROSSANEGROS με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο καλύτερος παίχτης του τουρνουά, ο Χρ. Μπίνας.

Η ομάδα των GIALLOROSSI είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ,με τον Βαλαβάνη , ο οποίος αστόχησε στην εκτέλεση του «πέναλτυ». Οι νικητές που είχαν βγει πρώτοι στον όμιλό τους, απέκλεισαν διαδοχικά τους RED DEVILS με 6-4 και PELFE με 3-1.Οι ηττημένοι που και αυτοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους ,απέκλεισαν στα προημιτελικά τους   YOLLO  με 7-5 και στα ημιτελικά τους BLAUGRANA με 6-3. Την απονομή στους νικητές και ηττημένους έκανε ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ. Κώστας Δερλός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ROSSANEGROS Μπίνας Χρ, Μπίνας Βασ, Δρόσος Βησ, Τριανταφύλλου Αναστάσιος, Κοτσίλης Αχ, Καλφόγλου Χρ, Αρχοντής Παν, Κατμέρος Βασ.

GIALLOROSSI Κουτσικόπουλος Χρ, Σούρλας Δημ, Γκρίτζαλης Κ, Ψαρογιώργος Βασ, Δημόπουλος Χρ, Δημόπουλος Μαργαρίτης, Γκουντούλας Γιωργ, Βαλαβάνης Μάκης, Γιαννόπουλος Δημ.

Διαιτητής ο Χρ.Στεργιόπουλος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις