ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνια διάκριση για την Καταραχιά του ΝΟΛ

Με επιτυχία τελείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 23 βαθμούς.

10 αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Πανπαίδων ΑΒ-Πανγκορασίδων ΑΒ στο Βόλο από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου και 12 αθλητές συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων/Εφήβων-Νεανίδων στην Πάτρα, από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου.

Η ομάδα του Οικονόμου Ζήση και της Αναστασιάδου Μαρίας, συμμετείχε δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες και όλες τις μέρες. Οι περισσότεροι από τους 22 αθλητές που συμμετείχαν, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ, ρεκόρ συλλόγου, κάποιοι βρέθηκαν στους τελικούς και οι υπόλοιποι πλασαρίστηκαν σε θέσεις υψηλότερες από την αρχική τους κατάταξη.

Αναλυτικά:

Καταραχιά Ευαγγελίνα (νεανίδων): 3η στα 1500μ. ελ., 4η στα 800μ. ελ. και 5η στα 400μ. ελ.

Χαλιαμπάλια Γεωργία (κορασίδων): 4η στα 400μ. ελ., 6η στα 800μ. ελ. 9η στα 1500μ. ελ.

Αξίζει να σημειωθούν οι προσπάθεια των παρακάτω αθλητών, που από καθαρή ατυχία και για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου δεν μπόρεσαν να έχουν μία θέση στους τελικούς:

Θεοδωρή Παναγιώτη (πανπαίδων Α) 9ος στα 50μ. πρόσθιο

Μπακογιάννη Μαρία (κορασίδων)  10η στα 100 και 200μ ύπτιο

Χρυσανθίδης Σάββας (κορασίδων) 10ος στα 200μ.πεταλούδα.

Επίσης πολύ καλή ήταν η παρουσία των κορασίδων, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Μπακογιάννη Μαρία, Γκανάβα Σταυρούλα, Θεοδωρή Βαλάντω, Αλιπρασίτη Σταυρούλα που κατάφεραν να κατακτήσουν τη 10η θέση στα 4×100 και 4×200μ. ελ και τη 15η θέση στα 4×100 μ.ομ.

Συνολικά οι 22 αθλητές που συμμετείχαν ήταν:

ΑΛΗΠΡΑΣΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΑΛΙΠΡΑΣΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Ο.Θ.Α.Κ.), ΓΕΩΡΓΑΤΖΙΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑ ΑΝΘΗ, ΓΚΑΝΑΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΖΥΓΟΤΕΓΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΒΑΛΑΝΤΩ, ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΒΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΡΑΒΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΘΗ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΥΙΖΑ, ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΟΠΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ (Ν.Ο.Κ), ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα  είναι  ότι τα παιδιά για να πετύχουν όλα αυτά, έχουν θυσιάσει κάποια άλλα πράγματα, όπως φίλους, διασκέδαση κλπ. κάνοντας 6 προπονήσει την εβδομάδα οι μικρότεροι αθλητές συμπληρώνοντας περίπου 30 χλμ κολύμπι και 8 προπονήσεις οι μεγαλύτεροι, συμπληρώνοντας 40-45 χλμ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς οι οποίοι σε αυτούς του χαλεπούς οικονομικά καιρούς καλούνται να σηκώσουν το βάρος της οικονομικής στήριξης των παιδιών τους και έμμεσα του συλλόγου.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει αθλητές και προπονητές και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις