ΕΛΛΑΔΑ

«Μέδουσα»: Ένας νεκρός στην Αμφιλοχία – Νέο κύμα τις επόμενες ώρες

Η «Μέδουσα» χτυπά αλύπητα όλη την Ελλάδα! Με πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Δυτική Ελλάδα, μια τραγική είδηση ήρθε το πρωί στο φως της δημοσιότητας.

Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος που αγνοούνταν και αναζητούνταν από χθες το βράδυ στην Τ.Κ. Μέγα Κάμπου του Δήμου Αμφιλοχίας. Ο άτυχος 45χρονος, φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό χθες αργά το απόγευμα την ώρα της σφοδρής καταιγίδας.

Συγχωριανός του που γνώριζε τον άτυχο άντρα από μικρό παιδί μιλά στο protothema.gr.

«Ήταν πολύ καλό παιδί ο Άγγελος, μοναχικός άνθρωπος και τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στο στάβλο με τα ζωντανά του. Την αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν στο στάβλο με καταιγίδα. Ξαφνιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε. Η οικογένειά του τον έψαχνε από χθες το απόγευμα και φοβήθηκαν όταν είδαν ότι δεν επέστρεψε τη νύχτα στο σπίτι. Κανείς δεν περίμενε ότι θα πεθάνει από κεραυνό ο Άγγελος που κάνει χρόνια αυτή τη δουλειά , που γύριζε στα χωράφια και ήξερε να προφυλάσσεται από κακοτοπιές», λέει στο protothema .gr συγχωριανός του.

Στην «καρδιά» του καλοκαιριού και μετά από δύο ισχυρούς καύσωνες, η Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στο έλεος της κακοκαιρίας.

Η επονομαζόμενη «Μέδουσα» στο πέρασμά της έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα με σφοδρές χαλαζοπτώσεις, πλημμύρες, φωτιές από κεραυνούς, αλλά και καταστροφές σε κτήρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις