Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Κερδίζει η Μόλντε, γκολ στο Έρεμπρο

Κυριακή (16/07) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά γεμάτο, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία.

Εμάς θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Νορβηγία, Σουηδία και Δανία, με τους Σκανδιναβούς να είναι σε πρώτο “πλάνο”.

Βρίσκει ρυθμό η Μόλντε

Θα ξεκινήσουμε την περιπλάνηση στα προγνωστικά μας με Νορβηγία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μόλντε και Στρομσγκόντσετ. Η Μόλντε μπορεί να μην ξεκίνησε δυναμικά τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, και σε περίπτωση που επικρατήσει της Στρομσγκόντσετ θα μπει εκ νέου στο παιχνίδι του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι η μεγάλη απογοήτευση της φετινής σεζόν, βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη παρά το γεγονός πως μπήκαν με ευρωπαϊκές βλέψεις στη φετινή “κούρσα” και μέχρι στιγμής δείχνουν ανήμποροι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Έδρα, μομέντουμ και ποιότητα μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου σε απόδοση 1.82.

Σκορ και θέαμα στο Έρεμπρο

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Έρεμπρο και Γκέτεμποργκ. Οι δυο ομάδες πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι στιγμής, βρίσκονται σε 11η και 10η θέση αντίστοιχα με 18 βαθμούς, είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και νιώθουν ασφαλείς κυρίως χάρη στην ανυπαρξία των Χάλμσταντ, Κάλμαρ και Εσκιλστούνα. Αμφότερες σκοράρουν τακτικά στα παιχνίδια τους, ωστόσο παρουσιάζουν σοβαρά κενά στα μετόπισθεν που δεν τους επιτρέπουν να διεκδικούν το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια τους. Οι δυο ομάδες συνθέτουν το τέλειο ζευγάρι για την επαλήθευση του Over 2,5 γκολ που θα αποτελέσει και την επιλογή μας σε απόδοση 1.84. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως σημειώθηκε Over 2,5 γκολ στις 8/10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της Έρεμπρο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Προέχει η Ευρώπη για τη Λίνγκμπι

Λίνγκμπι και Σίλκεμποργκ διασταυρώνουν σήμερα τα “ξίφη” τους, για την πρώτη αγωνιστική της δανέζικης Superliga. Η Λίνγκμπι δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, προέρχεται από τρεις σερί ευρωπαϊκές νίκες και την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θέλοντας να προστατέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα. Η Σίλκεμποργκ από την πλευρά της έχει αρκεστεί μονάχα σε φιλικά προετοιμασίας, όπου σε μια σειρά τριών αγώνων μέτρησε μια νίκη και δυο ήττες, ωστόσο έδειξε αρετές τουλάχιστον μεσοεπιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την υπάρχουσα κατάσταση στο στρατόπεδο της Λίνγκμπι και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να πάρουν οτιδήποτε θετικό από το παιχνίδι. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.80.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις