ΛΑΡΙΣΑ

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον 6ο «Δόλιχο Δρόμο»

Τον ένδοξο και ειρηνικό χαρακτήρα των αρχαίων Ολυμπιακών αθλημάτων έζησε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης… μέσα από την αναβίωση του αγώνα αντοχής “Δόλιχος δρόμος”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους δολιχοδρομείς να ξεκινούν από τον αρχαιολογικό χώρο “Καστρί Δολίχης” και να τρέχουν…. με την ιστορία, μέχρι τον βυζαντινό ναό στην κεντρική πλατεία της Δολίχης Ελασσόνας.

“Σήμερα αναδείχτηκε σε όλο του το μεγαλείο το … ευ αγωνίζεσθαι… η περίφημη ευγενής άμιλλα μέσα από τον σεβασμό και τη διαφορετικότητα του κάθε αθλητή που αγωνίστηκε όμως για ένα κοινό σκοπό… την διαχρονική αναβίωση του Ολυμπιακού αθλήματος που ξεκίνησε στα βάθη των αιώνων… το 720 π.χ… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τον καθένα ξεχωριστά για τη μαγική διαδρομή που μας χαρίσατε από την αρχαιότητα…. στο σήμερα” δήλωσε ο Γιώργος Κατσαντώνης που απένειμε τα κύπελλα… της νίκης στους δολιχοδρομείς που ξεχώρισαν.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο βουλευτής Λάρισας και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης για την εξαιρετική διοργάνωση, αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άψογη στήριξη της στον ιστορικό αγώνα δρόμου τον 6ο “Δόλιχο Δρόμο”…. που τερμάτισε με επιτυχία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις