ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τις εκλογές της ΕΠΣΛ κατέθεσε η παράταξη Ζήση Γρηγορίου

Οι υποψήφιοι της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων», όπως είχαμε προαναγγείλει με τη δήλωση – διαμαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, καταθέσαμε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2014, στο Πρωτοδικείο Λάρισας, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της άκυρης απόφασης της συνεδρίασης του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, της 12ης Ιουλίου, με την οποία παράτυπα, αντικανονικά και αντικαταστατικά λειτούργησε το συμβούλιο και επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που είχαν υποβληθεί για τις επικείμενες αρχαιρεσίες στην Ένωσης, της 18ηςΙουλίου 2017, ενώ με τον ίδιο αντικανονικό τρόπο έγινε ανασύνθεση του Δ.Σ., χωρίς αυτή να είναι θέμα της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της παράταξης του κ. Δημ. Μπουχλαριώτη και 2 μέλη του Δ.Σ. οι Πρόεδρος και Ταμίας κ.κ. Γιώργος Ακριβούλης και Διαμαντής Αδαμόπουλος,  οι οποίοι εκλέχθηκαν στα αξιώματα αυτά από τη δική μας παράταξη, στην αδικαιολόγητη και περίεργη  βιασύνης τους να διεξάγουν εκλογές (προφανώς για να ικανοποιήσουν δοθείσες υποσχέσεις και αναληφθείσες υποχρεώσεις), ερμήνευσαν με τον πλέον επιπόλαιο και ερασιτεχνικό τρόπο τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό μας διατάξεις και δημιούργησαν προϋποθέσεις ακύρωσης από οποιονδήποτε, είτε των αποφάσεων του δ.σ., είτε των εκλογών αν αυτές πραγματοποιηθούν.

Τα δεκάδες σοβαρά και αντικαταστατικά λάθη τους τα μνημονεύσαμε στην προηγούμενη επιστολή – καταγγελία μας και δεν είναι της παρούσης να τα επαναλάβουμε. Απλά, θέλουμε να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας, για ποιους λόγους υποβάλλαμε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία θα εκδικασθεί αύριο Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι και ότι με αυτή ζητούμε την άμεση αναστολή της απόφασης της προσωρινής Διοίκησης, να επικυρώσει τις υποψηφιότητες των εκλογών της 18ης Ιουλίου και την αναβολή των επικείμενων εκλογών. Εάν και εφόσον η αίτησή μας γίνει αποδεκτή, οι αρχαιρεσίες στην Ένωση θα επαναπροσδιορισθούν, με απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Δεν επιδιώξαμε ποτέ την αναστάτωση στο χώρο του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και αποκλειστικά υπεύθυνοι γι΄ αυτή είναι αυτοί, που δυο μήνες τώρα διεξάγουν προεκλογικό αγώνα με τρόπους πρωτόγνωρους για το τοπικό μας ποδόσφαιρο και τους οποίους είχε έγκαιρα καταγγείλει και καταδικάσει ο επικεφαλής της παράταξής κ. Ζήσης Γρηγορίου, στην μία και μοναδική προεκλογική του συγκέντρωση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι όλων των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ένωσή μας, όποτε τελικά θα γίνουν αυτές, θα πρέπει είναι απόρροια της προτίμησης και εκτίμησης όλων των παραγόντων των σωματείων του Νομού Λάρισας, και όχι το «τερατογέννημα» μιας πρωτοφανούς και εκτεταμένης προσπάθειας επηρεασμού και «τοξικής μόλυνσης» του αγνότερου κυττάρου του Αθλητισμού μας, με ευκαιριακές παροχές.

Εάν, η απόφαση επί της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που υποβάλλαμε, δεν γίνει δεκτή, όλοι οι υποψήφιοι της παράταξής μας δηλώνουμε ότι θα αποσύρουμε άμεσα τις κατατεθείσες υποψηφιότητές μας, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε παράτυπες αρχαιρεσίες – «παρωδία», το αποτέλεσμα των οποίων, είμαστε σίγουροι ότι θα ακυρωθεί από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, στο οποίο μπορούν  να  προσφύγουν όλοι όσοι έχουν έννομο συμφέρον

«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ» 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις