Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Στήριγμα η Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μετά από ένα διήμερο κατά το οποίο πρωταγωνίστησε το Τσάμπιονς Λιγκ, η προσοχή την Πέμπτη (13/07) στρέφεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στη “μάχη” σήμερα ρίχνεται ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται την Γκόριτσα, ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Αντίθετα, έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και αυτό της κυπριακής ΑΕΚ Λάρνακας με την Κορκ Σίτι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Νίκη για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο “άσσος” στον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας – Λίνγκμπι. Οι Σλοβάκοι στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Πιούνικ, την οποία απέκλεισαν με συνολικό σκορ 9-1. Γενικότερα είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και δεν είναι τυχαίο ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένουν αήττητοι, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, επιβεβαίωσαν στην προηγούμενη φάση την ανωτερότητά τους απέναντι στην Μπάνγκορ Σίτι, την οποία απέκλεισαν με συνολικό σκορ 4-0, ωστόσο σήμερα έχουν σαφώς πιο δύσκολο έργο, κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα. Η Σλόβαν είναι το φαβορί για τη νίκη και μπορεί να την πάρει.

Με το No Goal στο Ρουζομπέροκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρουζομπέροκ – Μπραν, στην οποία θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στη διοργάνωση από την 1ο γύρο και απέκλεισαν δύσκολα τη Βοϊβοντίνα με ήττα 2-1 εκτός και νίκη 2-0 εντός. Η Μπραν, από την πλευρά της, βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, καθώς το πρωτάθλημα της Νορβηγίας είναι σε εξέλιξη. Μετά από 16 αγωνιστικές φιγουράρει στη 2η θέση με 27 βαθμούς, ενώ τα παιχνίδια της είναι συνήθως “κλειστά” και στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα έχει επιβεβαιωθεί το No Goal. Περιμένουμε ιδιαίτερα προσεκτικές τις δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, χωρίς να πάρουν πολλά ρίσκα και θεωρούμε ότι δύσκολα θα κατορθώσουν αμφότερες να βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σκοράρουν στο Κορκ

Περνάμε στο παιχνίδι Κορκ Σίτι – ΑΕΚ Λάρνακας, στο οποίο θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00. Μία από τις τρεις εκπροσώπους της Κύπρου στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δοκιμάζεται στην Ιρλανδία απέναντι στην Κορκ. Οι Ιρλανδοί διανύουν παρατεταμένη περίοδο εξαιρετικής φόρμας, στο πρωτάθλημα είναι αήττητοι μετά από 20 αγωνιστικές με 19 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών απέκλεισαν τη Λεβάντια Ταλίν με δύο νίκες, 2-0 εκτός και 4-2 εντός. Η ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει τόσο καλό αγωνιστικό ρυθμό όπως η αντίπαλός της. Στον 1ο γύρο, η ομάδα από τη Λάρνακα απέκλεισε τη Λίνκολν, της οποίας επικράτησε 5-0 στην Κύπρο, ενώ η ρεβάνς ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1. Η ΑΕΚ θα ψάξει σήμερα το εκτός έδρας γκολ, η Κορκ με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται δύσκολα δε θα σκοράρει και το αμφίσκορο θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Κερδίζει η Λεχ Πόζναν

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με το “διπλό” σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Χάουγκεσουντ – Λεχ Πόζναν. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα την αδύναμη Κολερέιν από τη Βόρειο Ιρλανδία, με νίκη 7-0 εντός στο πρώτο ματς και ισοπαλία 0-0 εκτός, στην αδιάφορη ρεβάνς. Η Λεχ Πόζναν, από την πλευρά της, κοντραρίστηκε με την Πέλιστερ από την ΠΓΔΜ και επίσης εύκολα πήρε το “εισιτήριο”, επικρατώντας 4-0 στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της και 3-0 στον επαναληπτικό. Οι Πολωνοί διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ, μπορεί να βρίσκονται λίγο πίσω όσον αφορά την αγωνιστική τους ετοιμότητα, με το πρωτάθλημά τους να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, αλλά θεωρούμε ότι θα αποδείξουν την ανωτερότητά τους και θα τους στηρίξουμε, πηγαίνοντας με το “διπλό”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις