Παρασκήνιο

Συνεχίζουν τις ενημερωτικές συσκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι κι αν ο Ιούλιος πλησιάζει πια στη μέση του, τι κι αν έχουν αρχίσει για πολλούς οι καλοκαιρινές άδειες, τι κι αν ο υδράργυρος ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου;

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συνεχίζουν τις ενημερωτικές συσκέψεις, σε πανθεσσαλικό μάλιστα επίπεδο και επιπλέον με τη συμμετοχή κεντρικών κυβερνητικών στελεχών!

Έτσι, μετά τη χθεσινή σύσκεψη για τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, φαίνεται ότι και το επόμενο Σάββατο επιφυλάσσει εργασιοθεραπεία για τα τοπικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πραγματοποιηθεί κλειστή ενημερωτική σύσκεψη μελών των τεσσάρων νομαρχιακών επιτροπών της Θεσσαλίας, με αντικείμενο τις εξελίξεις και τις προοπτικές που δημιουργεί για τη χώρα και την κυβέρνηση το πρόσφατο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και η εκταμίευση της δόσης.

Λέγεται δε ότι την ενημέρωση θα κάνει, εισπράττοντας και το ανάλογο feedback των τοπικών στελεχών, κεντρικό κυβερνητικό στέλεχος!

Ακούστηκαν μάλιστα τα ονόματα των Δραγασάκη, Παππά, Βούτση και Τζανακόπουλου. Κατά τα φαινόμενα, ένας από τους παραπάνω θα βρεθεί στη Λάρισα το προσεχές Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν την Δευτέρα ή την Τρίτη…

Μ.Κ.  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις