ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτοί είναι οι επτά που κλείδωσαν για το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο της Λάρισας

Παρά το γεγονός πως διανύουμε τη θερινή περίοδο, στην τοπική Νέα Δημοκρατία επικρατεί πυρετός προετοιμασίας για έναν ενδεχόμενο εκλογικό αιφνιδιασμό. Έτσι, τόσο σε επίπεδο νομαρχιακής επιτροπής, όσο και από τα κεντρικά του κόμματος, βολιδοσκοπούνται πρόσωπα τα οποία θα απαρτίσουν το βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Ένα ψηφοδέλτιο που σίγουρα αναμένεται το ισχυρότερο των τελευταίων δέκα περίπου ετών, αφού ο… αέρας της εξουσίας αλλά και το σενάριο ακόμη και για τρίτη έδρα, λειτουργεί ως “μαγνήτης” για πολλές προσωπικότητες.

Πάντως, επί της παρούσης, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, έχουν ήδη πληρωθεί οι επτά από τις έντεκα θέσεις, αφήνοντας για την τελική ευθεία μόλις τέσσερις, εκ των οποίων οι δύο ή τρεις θα αφορούν γυναικείες παρουσίες, λόγω των αναγκών της ποσόστωσης.

Στο ψηφοδέλτιο θα είναι σίγουρα οι δύο εν ενεργεία βουλευτές κ.κ. Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, ενώ από τους υπόλοιπους εννέα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης του ’15, αναμένεται να δώσουν εκ νέου το παρόν ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης και η δικηγόρος Στέλλα Μπίζιου.

Στους παραπάνω τέσσερις έρχονται να προστεθούν ο μοριακός βιολόγος – γενετιστής κ. Γιώργος Καραβάνας, ο καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Θεόφιλος Καραχάλιος, καθώς και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσών και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της Ν.Δ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Απομένουν όπως όλα δείχνουν τέσσερα πρόσωπα τα οποία θα προκύψουν μέσα από έναν ποταμό ονοματολογίας που άγεται και φέρεται στα “γαλάζια” παραπολιτικά πηγαδάκια της Λάρισας…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις