ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο αρχείο η υπόθεση «χειραγώγησης» του ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Οι υποθέσεις των αγώνων που ήταν «ύποπτοι» προς χειραγώγηση, βάσει των έγγραφων διαπιστώσεων του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), βρέθηκαν στο προσκήνιο της σημερινή συνεδρίασης της ΕΕΑ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε στο αρχείο 11 υποθέσεις, ενώ τρεις πήραν αναβολή για τις 6 Ιουλίου. Για την υπόθεση του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΛ, που είχε θεωρηθεί ως ύποπτος, από το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της Sportradar, τελικά η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή τους δεν υπάρχουν για τα ματς Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ, Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης, Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης, Χανιά – Παναχαϊκή, Παναχαϊκή – Λεβαδειακός, Παναχαϊκή – Καλλιθέα, Τρίκαλα – Παναχαϊκή, Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17».

ΠΗΓΗ : aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις