ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χόρτασαν… πόρτα από τον Κυριάκο Λαρισαίοι “παράγοντες” – Το παρασκήνιο

Δεν ήταν μόνον το γεγονός πως είδε αγρότες και  κτηνοτρόφους και όχι τους γνωστούς “θεσμικούς”, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί μομφή για τους τελευταίους. Η διήμερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Λάρισα και Καρδίτσα, όχι απλά έστειλε πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία, αλλά κατέστησε σαφές και σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε “κομματικό κατεστημένο”, πως τίποτε δεν είναι όπως πριν.

Έτσι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρνήθηκε να επισκεφθεί ή να συναντηθεί με επιφανή “γαλάζια” στελέχη από τη Λάρισα και φρόντισε να μην πλησιάσουν δίπλα του άνθρωποι από το σκληρό κομματικό πυρήνα μεν, αλλά με… “βαρίδια” στην πλάτη.

Εκτός… κάδρου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τέθηκαν επίσης και εκείνοι που εσχάτως πορεύονται και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, δηλαδή “κλείνουν το μάτι” στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις, εμφανίσεις ή και απουσίες που προκαλούν τη “γαλάζια βάση”, χαράσσοντας τα δικά τους, ιδιοτελή σχέδια.

Όλοι οι παραπάνω λοιπόν, έγινε σαφές με τον πλέον οδυνηρό τρόπο για τους ίδιους, πως δεν έχουν θέση στην επόμενη ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία.

Επεκτείνοντας τη σκέψη τους, άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στο στενότερο περιβάλλον του προέδρου και των συνεργατών του, προϊδεάζουν για… κοσμογονικές αλλαγές όχι μόνον στον τρόπο κατάρτισης του βουλευτικού ψηφοδελτίου, αλλά και στήριξης ακόμη και εν ενεργεία αυτοδιοικητικών.

Κοινώς, όσοι έφυγαν από το μαντρί, τους έφαγε ο λύκος. Απλά οι ίδιοι το έμαθαν μόλις χθες…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις