ΛΑΡΙΣΑ

Στην εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου ο Κώστας Κολλάτος

Στο Συκούριο και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Συκουρίου το Σάββατο το βράδυ  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι ο σύλλογος πραγματοποιεί την ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση «Θερινά Δρώμενα».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον σύλλογο, στο ΔΣ του συλλόγου που αποτελείται από νέα παιδιά, στα χορευτικά, στον χοροδιδάσκαλο που κάνει παρά πολύ καλή δουλειά.

Ο Δήμος Τεμπών μέσα από τον οργανισμό του τον ΔΟΠΑΠΕΠ  στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει  τέτοιου είδους εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας  με σκοπό την προβολή αυτής, παρά τα μειωμένα οικονομικά του, και ιδιαιτέρως όταν οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από έναν δραστήριο και σημαντικό Σύλλογο, όπως είναι ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Συκουρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο  εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Λαδόπουλος όπου και απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης ,Ιωάννης Αργυρίου ,Χρήστος Τσάτσαρης ,Παναγιώτης Γκατζόγιας ,Χρήστος Κακαγιάννης ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, πρόεδροι οργανισμών ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων ,συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Στην εκδήλωση  χόρεψαν τα χορευτικά Συκουρίου και Αγιάς (Μιλτιάδης Δάλλας) .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις