ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Την Ιταλία διασχίζει ο Στέλιος Βάσκος

Στέλιος Βάσκος: ένας άνθρωπος, ένας υπεραθλητής, μία υπεράνθρωπη προσπάθεια, ένας στόχος. Ο Τρικαλινός ποδηλάτης συνεχίζει να ποδηλατεί κάνοντας το γύρο της Ευρώπης. Διασχίζει την Ιταλία και μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει φτάσει στην Τεργέστη.

Από την Ελβετία μέχρι και σήμερα έχει συναντήσει πολλαπλές δυσκολίες. Στην Ελβετία η μορφολογία του εδάφους τον καταπόνησε, ενώ τις τελευταίες μέρες πρόσθετοι παράγοντες δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την προσπάθειά του.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, η μεγάλη κίνηση και οι πολλές διασταυρώσεις είναι από τα χαρακτηριστικά της διαδρομής επί ιταλικού εδάφους. Έχει διανύσει πάνω από 4.500 χιλιόμετρα. Επόμενος σταθμός του είναι η Σλοβενία που θα είναι η 12η κατά σειρά χώρα της διαδρομής του και στη συνέχεια η Κροατία, το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και η Ελλάδα.

Μάλιστα, ο τερματισμός στα Τρίκαλα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα γίνει νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό που ήταν για τις 5 Ιουλίου.

Ο Στέλιος Βάσκος αναμένεται να τερματίσει το γύρο της Ευρώπης την Πέμπτη, 29 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο Τρικκαίων από όπου και ξεκίνησε.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τον περιμένουμε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις