Life & Style

Ο Ζιντάν με τους τέσσερις γιους του και τη σύζυγό του στην Ελλάδα

Το μύθο τους στην Ελλάδα ζουν από χθες δύο προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας, η κάθε μία στο είδος της, ο βετεράνος άσος του ποδοσφαίρου και νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν και ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Χιου Τζάκμαν.

Είκοσι ημέρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο “Ζιζού” έφθασε χθες στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο πλησίον της πλατείας Συντάγματος.

Η οικογένεια Ζιντάν ενθουσιάστηκε από τη βόλτα της στην Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media.  Ωστόσο η παραμονή στην πρωτεύουσα ήταν σύντομη, καθώς σήμερα το πρωί ο Ζιντάν αναχώρησε αεροπορικώς για την Ελούντα της Κρήτης, όπου θα συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Μάλιστα με την ίδια πτήση, Αθήνα-Ηράκλειο, ταξίδευε και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία μέσα στο λεωφορείο να συστηθεί στον Γάλλο αστέρα του ποδοσφαίρου και να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία.

Την ίδια ώρα τον ήλιο και τη θάλασσα της Αντιπάρου απολαμβάνει ο Χιου Τζάκμαν. Πολλοί ντόπιοι αλλά και τουρίστες αναγνώρισαν τον Αυστραλό ηθοποιό σε μία από τις βόλτες του στο νησί και ζήτησαν μία σέλφι μαζί του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάκμαν επισκέπτεται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα το 2014 περπατώντας στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας “Χ-ΜΕΝ: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος”, ο “Γούλβεριν” είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι έχει ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις