ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνεχίζουν μέχρι την επόμενη Πέμπτη οι συμβασιούχοι – Ψεκασμούς σκέφτονται στο δήμο που είναι σήμερα κλειστός

Μαγική εικόνα ήταν δυστυχώς για τους Λαρισαίους αυτή του απορριμματοφόρου του δήμου που μάζευε τα σκουπίδια από κάδους επί της οδού Παπαναστασίου, στις 11 το πρωί της Παρασκευής!

Κι αυτό γιατί επρόκειτο για προσωπικό ασφαλείας που είχε νωρίτερα μαζέψει τα σκουπίδια από νοσοκομεία και κλινικές της Λάρισας.

Στην πραγματικότητα, οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του δήμου συνεχίζουν, τουλάχιστο μέχρι και την προσεχή Πέμπτη, 29 Ιουνίου, όπως αποφασίστηκε από χθες.

Ειδικότερα, σήμερα είναι κλειστές όλες σχεδόν οι υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των συμβασιούχων.

Το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι έχουν κηρύξει αποχή από τα καθήκοντά τους, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, την ερχόμενη εβδομάδα, θα συνεχίσουν την κατάληψη του αμαξοστασίου και του φυτώριου του δήμου, ενώ την προσεχή Πέμπτη έχει προκηρυχθεί νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Αυτό σημαίνει ότι οι Λαρισαίοι θα πρέπει να συνηθίσουν τα βουνά των σκουπιδιών, την επακόλουθη μυρωδιά αλλά και τα διάφορα ζωύφια που έρχονται μαζί με την αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας.

Ήδη, στο δήμο σκέπτονται να προχωρήσουν καταρχήν σε ψεκασμό των βουνών των σκουπιδιών, για να αποφύγουν τα χειρότερα…

Μ.Κ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις