ΕΛΛΑΔΑ

Συμμετοχή Σπουδαστών Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στη διεθνή εκδήλωση Eurodinner του Erasmus Student Network

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Eurodinner που διοργάνωσε το Erasmus Student Network, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Οι Σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μια φαντασμαγορική επίδειξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πιάτα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα,  διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική Γαστρονομία και τον Τουρισμό σε συμμετέχοντες που εκπροσωπούσαν περισσότερες από 40 Ευρωπαϊκές χώρες.

Το Erasmus Student Network (Δίκτυο Φοιτητών Erasmus) είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός φοιτητικός εθελοντικός οργανισμός, που αριθμεί πάνω από 13.500 εθελοντές. Αποτελεί το σημαντικότερο φοιτητικό οργανισμό στην Ευρώπη σε ζητήματα ανωτάτης εκπαίδευσης και αποτελεί σημαντική στήριξη για την Ευρωπαϊκή επιτροπή.

Κάνε την ΑΛΦΑ σου επιλογή σήμερα για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής, με ένα τηλέφωνο στo 2310 552406 ή με ένα κλίκ στο www.iekalfa.gr!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις