ΛΑΡΙΣΑ

Συγχαίρει τους μαθητές που μετείχαν στις πανελλαδικές

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους μαθητές, τέκνα στρατιωτικών, των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που έλαβαν μέρος στις Γενικές Εξετάσεις Έτους 2017, με σκοπό την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Επιπλέον, συγχαίρει τους γονείς, και τους εκπαιδευτικούς, για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να εργάζονται εμπνέοντας και παρακινώντας, με το δικό τους τρόπο, τη νεολαία μας που αποτελεί το ελπιδοφόρο αύριο του ευλογημένου αυτού τόπου.

Ένας επίπονος, πολυετής κύκλος ακαδημαϊκής εκπαίδευσης τελείωσε και ένας νέος διαφορετικός κύκλος σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης, ξεκινά!

Ας αποτελέσει αυτό το γεγονός το έναυσμα, το κίνητρο να εργαστούμε πιο σκληρά στο πλευρό των παιδιών μας, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον, όπου η κρίση δεν είμαι μόνον οικονομική, αλλά πρωτίστως κρίση θεσμών, αξιών και αρχών.

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των μελών μας, εύχεται σε όλα τα τέκνα των στρατιωτικών που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, κάθε  επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών τους, για την  επίτευξη των στόχων τους. Το όραμα του καθενός για την επαγγελματική του ανέλιξη, να λάβει σάρκα και οστά!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις