ΛΑΡΙΣΑ

Προετοιμασίες για το Εργατικό Φεστιβάλ ΚΚΕ – ΚΝΕ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Εργατικού Φεστιβάλ ΚΚΕ ΚΝΕ πραγματοποιούνται παρεμβάσεις και εξορμήσεις των οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Λάρισα.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στους πεζοδρόμους που είναι συγκεντρωμένα τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα της πόλης, γίνονται κουβέντες και συζητήσεις με εργαζόμενους και εργαζόμενες στον κλάδο.

Υπάρχει θετική ανταπόκριση κόντρα στις “υποδείξεις” της εργοδοσίας, αναγνωρίζεται η μαχητική παρέμβαση των Κομμουνιστών, αναπτύσσονται προβληματισμοί για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, τη ζωή, τη δουλειά του νέου εργαζόμενου. Σε αυτό συμβάλει το ερωτηματολόγιο που φτιάχτηκε από το Τ.Σ. Λάρισας της ΚΝΕ για τον κλάδο.

Το κάλεσμα της ΚΝΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Έλα μαζί μας!

Κόντρα στο σύστημα και την υποταγή, παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας. Για τη ζωή και το μέλλον που μας ανήκει. Κόντρα στη μιζέρια και τη μοιρολατρία με τις δικές μας αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας. Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του Εργατικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του ΚΚΕ! Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Ø  Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την μεγάλη Σοσιαλιστική Οκτωβριανή Επανάσταση μέσα από λογοτεχνικά κείμενα και ποίηση

Ø  Ομιλία από τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Ø  Συναυλία από νεανικό σχήμα

Ø  Γλέντι με εργατικά και λαϊκά τραγούδια από τους «laΤΡΕΙΣ»

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση  «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και μπαρ. Θα παρουσιαστεί συλλογική εργασία για την τεχνική – επαγγελματική εκπαίδευση. Επίσης θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για παιδιά μικρών ηλικιών. Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 8:00 μ.μ. Γνώρισε από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ζήσε την ομορφιά του οργανωμένου αγώνα, σε περιμένουμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις