Life & Style

Γιώργος Χρανιώτης: Ο Ντάνος σκέφτηκε να φύγει οικειοθελώς από το Survivor

Καλεσμένος σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη και το Survivor Πανόραμα ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός έφυγε από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα αφού έμεινε στον Άγιο Δομίνικο τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Ο ηθοποιός σήμερα αποκάλυψε το πώς κατάφερε να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο Γιώργος Χρανιώτης εξήγησε ότι η πρόταση έγινε αρχικά στον καλό του φίλο Χρήστο Βασιλόπουλο και τότε ενθουσιασμένος του ζήτησε να πει στην παραγωγή ότι απλά τον ενδιαφέρει. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που παίρνει την πρωτοβουλία να ζητήσει κάτι και αυτό γιατί το βρήκε πολύ ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, όπως και όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού είχαν πεινάσει πολλές φορές στο Survivor.

Μάλιστα, όταν το έπαθλο ήταν φαγητό το ήθελε περισσότερο από τον καθένα και όπως αποκάλυψε έχασε συνολικά 17 κιλά.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν έκρυψε ότι του πέρασε από το μυαλό να λιποθυμήσει στα ψέματα, έτσι ώστε να του βάλουν ορό για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθαν πολύ κοντά στο Survivor.
Οι δυο τους πέρασαν πολλές στιγμές συζητώντας στην παραλία και παρά την ένταση των αγωνισμάτων και τους τσακωμούς τους παρέμεναν φίλοι.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που τον ψήφιζαν οι συμπαίκτες του προς αποχώρηση.

«Ο Γιώργος έχει ηγετικές τάσεις, έχει συνηθίσει από το ποδόσφαιρο να είναι αρχηγός σε μία ομάδα. Εγώ δεν το έχω αυτό, γιατί τα αθλήματα που κάνω δεν είναι ανταγωνιστικά, όπως αυτά που έκανε ο Ντάνος και έχει καλλιεργήσει την ανταγωνιστική τάση μέσα στο γήπεδο», ανέφερε και «καρφώνοντας» τους συμπαίκτες του για τις ψηφοφορίες, ανέφερε: «δεν καταλάβαινα γιατί τον ψήφιζαν! Εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο που νοιαζότανε για εμάς και, όταν βλέπω έναν άνθρωπο να νοιάζεται για μένα, πάω κοντά του. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί αυτό το παιδί ψηφίζεται και, μάλιστα, με κάποιους ανθρώπους που το συζητούσα, προσπαθούσα να καταλάβω τον λόγο. Ποιος είναι ο λόγος που ψηφίζετε έναν άνθρωπο που βοηθάει στο να έχουμε φαγητό, που παίρνει το ψαροντούφεκό του και πάει να φέρει φαγητό; Είναι ένα αγνό παιδί που μπήκε σε ένα παιχνίδι και, ξαφνικά, ενώ προσέφερε, ερχόντουσαν άνθρωποι και τον ψήφιζαν!».

Παράλληλα, ο Γιώργος επεσήμανε πως ο Ντάνος έχει καταλάβει ότι είναι δημοφιλής στον κόσμο, αφού δεν αποχώρησε παρά το ότι ήταν τόσες φορές προτεινόμενος, ενώ αποκάλυψε πως ο Σκιαθίτης σκέφτηκε να φύγει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο κι εκείνος κατάφερε να τον μεταπείσει, λέγοντάς του, μάλιστα, πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό!

Ο πρώην «Διάσημος» μίλησε και για τη σχέση που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με τη συμπαίκτρια του, Σόφη Πασχάλη. Η Ελεονώρα Μελέτη παρατήρησε ότι οι δυο τους είχαν αρκετά κοινά στοιχεία σχετικά με τον αθλητισμό, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν κοντά.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι προσπάθησαν να γίνουν φίλοι, αλλά στη συζήτηση που έκαναν λίγο πριν αποχωρήσει η Σόφη Πασχάλη από το παιχνίδι κατέληξαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις