Life & Style

Δείτε το γυμνό άγαλμα της Kate Moss σε στιλ Αφροδίτης της Μήλου που μοιάζει… ολοζώντανο

«Αίσθηση» έχει προκαλέσει στην καλλιτεχνική σκηνή της Αγγλίας ένα γυμνό άγαλμα της Kate Moss σε στιλ Αφροδίτης της Μήλου, αφού οι ρεαλιστικές λεπτομέρειες του προσώπου και του σώματος το κάνουν να μοιάζει… ολοζώντανο.

Τα άγαλμα, που φέρει τον τίτλο MILF εκτίθεται σε μια γκαλερί του Λονδίνου και διατίθεται προς πώληση έναντι 25.000 λιρών (28.000 ευρώ).

Ο καλλιτέχνης δεν είναι άλλος από τον Λιθουανό Edgar Askelovic, που παρά τη νεαρή του ηλικία θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα στην γλυπτική.

Ο διευθυντής της γκαλερί Opera Gallery στο Λονδίνο εντυπωσιάστηκε από ένα αμφιλεγόμενο έργο του Askelovic, το οποίο απεικόνιζε τον David Bowie ως μισό άνθρωπο, μισό σκύλο (εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του άλμπουμ Diamond Dogs) και του ζήτησε να δημιουργήσει ένα γλυπτό του διάσημου μοντέλου, συνδυάζοντας στοιχεία από πλαστικές κούκλες βιτρίνας και από το διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου (αφού η Kate Moss θεωρείται μια… θεότητα του κόσμου της μόδας).

Αν και ο καλλιτέχνης εργάστηκε μόνο με φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ ρεαλιστικό, αφού o  Edgar Askelovic κατάφερε να αποδώσει ακόμα και το χαρακτηριστικό απόμακρο βλέμμα του super model.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις