ΛΑΡΙΣΑ

Απάντηση Γκανάτσιου σε Διψάνα

Απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Ελάτειας κ. Αντώνη Γκανάτσιου σε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος  της Δ.Ε.  Κάτω Ολύμπου του δήμου Τεμπών κ. Αχιλλέας Διψάνας:

«Δεν ήθελα να συνεχίσω την αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αχιλλέα  Διψάνα, αλλά το θράσος, οι ανακρίβειες  και  η προκλητικότητά του δεν μου το επέτρεψαν.

Χαίρομαι που η δημοτική Αρχή του δήμου Τεμπών και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος  της δημοτικής Ενότητας Κάτω Ολύμπου, έστω και τώρα, ομολογούν την ύπαρξη, και αναγνωρίζουν την πραγματικότητα των προβλημάτων σε ότι αφορά  την εγκατάσταση και λειτουργία των διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών, το  κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης και του σιδηροδρομικού σταθμού Ευαγγελισμού. Η ανάδειξη εκ μέρους μου αυτών των προβλημάτων, δεν είναι προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ούτε εντυπωσιασμού και δημοσιότητας δικής μου.

Είναι ανικανότητα  της  δημοτικής Αρχής, που, όχι μόνο δεν πέτυχε τίποτα σε  όλα αυτά, αλλά αντιθέτως, τορπιλίζει και τις  δικές μας προσπάθειές  στην εξεύρεση λύσεων.

Σας προκαλούμε να βγείτε δημοσίως και να ενημερώσετε τους δημότες του Δήμου μας, τι ενέργειες κάνατε και τι πετύχατε για τα ανωτέρω προβλήματα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις