ΕΛΛΑΔΑ

Επιστράφηκαν οι κλεμμένες ρόδες στον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη!

Είχαν… φιλότιμο τελικά οι άγνωστοι που είχαν κλέψει την περασμένη Κυριακή τις ρόδες από το αυτοκίνητο του Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη από την πυλωτή της πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη όπου το είχε σταθμεύσει, καθώς του τις… επέστρεψαν!

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, φαίνεται πως έκανε τους δράστες να μετανιώσουν, καθώς ο Παραολυμπιονίκης είχε στείλει το δικό του μήνυμα μέσω facebook, όπου ανήρτησε την φωτογραφία του «γυμνού» αυτοκινήτου και έγραψε:

«Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία για ευνόητους λόγους. Έχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ροδές από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό. Να μην τους τύχει ποτέ… Να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».

Έτσι, σε ανύποπτο χρόνο οι δράστες άφησαν τις ρόδες στο ίδιο σημείο, όπου τις βρήκε ο Αντώνης Τσαπατάκης και σχολίασε με νέο μήνυμα, με το οποίο ευχαρίστησε και τους γνωστούς του που του έδωσαν καινούριες ζάντες και ρόδες, ώσπου να επιστραφούν οι δικές του:

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω “ευχαριστώ” αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν! Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ. Ψελλου 6, Θεσ/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις