ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο ο άνδρας που φέρεται να πρόσβαλε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Εξηγήσεις ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας καλείται να δώσει σήμερα ο άνδρας που η Μάγδα Φύσσα έχει αναγνωρίσει ως το πρόσωπο που της επιτέθηκε φραστικά και κάνοντας προσβλητικές χειρονομίες πρόσβαλε τη μνήμη του γιου της, Παύλου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και ενώ είχε προηγηθεί πρωτοφανής σύγκρουση μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών.

Η οικογένεια Φύσσα κατέθεσε μήνυση ενώ ο Μάγδα Φύσσα είχε αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ως το πρόσωπο που την πλησίασε και με προκλητικό τρόπο τη ρώτησε: «Πού είναι τώρα ο Παύλος;». Μάλιστα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ως αποδεικτικό στοιχείο είχε καταθέσει και φωτογραφίες οι οποίες είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Όπως περιγράφει στο δικόγραφο, ο άνδρας που αναγνωρίζει στις φωτογραφίες , και πλέον είναι αντιμέτωπος με τα τα πλημμελήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού, ήταν παρών σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου και καθόταν στις πρώτες σειρές, δίπλα σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις