ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταύρος Ξαρχάκος και Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Και χωρίς δεύτερη σκέψη  “γεννήθηκε Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για μία συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που  θα μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές , μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει .

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος , και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του , χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου από το Ηράκλειο για τον εορτασμό των 40 χρόνων του Πανεπιστημιου Κρήτης & θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα – ιδιαίτερους χώρους  και θα ολοκληρωθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Σεπτεμβρίου.  Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους θα βρίσκεται εννεαμελής  ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Στο Κηποθέατρο η συναυλία θα δοθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις  Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στη καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος 15€

ΑΜΕΑ, άνεργοι, φοιτητικά, παιδικά 12€

Προπώληση: Ticketservices.gr, Public, βιβλιοπωλείο Καλτσάς

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις