ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετυχημένο το 2ο Τουρνουά Beach Volley του δήμου Λαρισαίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά beach volley του Δήμου Λαρισαίων ΄΄ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ΄΄, που συνδιοργανώθηκε από την Δ/νση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων με τη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας.

Η συμμετοχή σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη διοργάνωση ήταν μεγαλύτερη και αναφερόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 18 ετών.

Την επιμέλεια τη όλης διοργάνωσης είχε η κ. Πλιάκα Βασιλική καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ειδικότητας Πετοσφαίρισης και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος beach volley και ο κ. Νικόπουλος Ιωάννης καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνος του τομέα μαζικού αθλητισμού της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας.

Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος, το Τουρνουά έχει πλέον καθιερωθεί και έχει γίνει θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Σημαντική είναι η υπόσχεσή του για αναβάθμιση του θεσμού δίνοντας ραντεβού την ίδια περίοδο της επόμενης χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του κ. Κωσταρόπουλου, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Στ. Τσίρκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας κ. Τσιτώτας Κων/νος, ο Ταμίας της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Χρυσόπουλος Γιάννης, ο Περιφερειακός προπονητής Ιόβτσεφ Δημητρης,  και πολλοί φίλοι και γονείς των παιδιών που συμμετείχαν.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα το τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, την ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, τον Ερυθρό Σταυρό, και το Volleynewsthessalia για την live streaming μετάδοση των αγώνων.

????????????????????????????????????

Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι παρακάτω

Κορίτσια

1η Θέση Γαλογαύρου – Νιακοπούλου

2η Θέση Ανδρεάδη – Μπουφίκου

3η Θέση Κουμπαρά – Βελεσιώτη

Αγόρια

1η Θέση Πανταζόπουλος – Χαλιαμπάλιας

2η Θέση Παπαθανασίου – Κουμπαρά

3η Θέση Πηλίτσης – Νταφούλης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις