ΛΑΡΙΣΑ

Βιβλία στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, προσέφεραν βιβλία κυρίως παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, στο Παιδιατρικό Τμήμα, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Παρόντες ήταν , ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Αθανάσιος Παιδής  ,  ο  Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Νάνος Παναγιώτης, ο Αναπληρωτής Διοικητής, Λιόλιος Δημήτριος , o Διευθυντης της ΜΕΘ κ. Απόστολος Κομνός  και η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, Αλευρά Σοφία, το ΠΟ.Κ.Ε.Λ. εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Γιουρούκης Αργύριος, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, η διευθύντρια, Βουλγαράκη Χρύσα, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», ο υπεύθυνος, Σωκράτης Χρυσόμαλλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παιδής Αθανάσιος,  δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες  ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συνεργασία ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συντονιστούν οι  επόμενες δράσεις .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις