ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει αήττητος ο Λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» στα αθλήματα Kick-Boxing και Box

Σπουδαίο θέαμα, δυνατές «μάχες» και πλήθος κόσμου χαρακτήρισαν την διοργάνωση του θεσμού “No Limits” που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι της Αττικής. Το «No Limits»  διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2006 και από τότε απευθύνεται μόνο στους κορυφαίους αθλητές και συλλόγους του χώρου των δυναμικών αθλημάτων προσφέροντας τις καλύτερες μάχες που έχει δει ποτέ ο Έλληνας θεατής.

Οι κορυφαίοι στην κορυφαία διοργάνωση… και συνέχεια στο αήττητο.

Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Περιφέρειας στην διοργάνωση ήταν ο Λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» με 2 νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του κ. Τάσου Λιβάνιου. Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετέχει ανελλιπώς στα κορυφαία τουρνουά του χώρου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σημειώνοντας κορυφαίες επιτυχίες απέναντι σε πολύ δυνατούς και καταξιωμένους αντιπάλους.  Ειδικότερα, στο άθλημα του «Kick Boxing» ο Μπάμπης Δραγατσίκης, με το προσωνύμιο «The Dragon » νίκησε τον Αλέξανδρο Μπαλίλι. Η επιτυχία αυτή λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο νεαρός Δραγατσίκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με κανόνες Κ1 και αναδείχτηκε νικητής με ομόφωνη απόφαση των κριτών απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο.

Μεγάλη όμως ήταν και η επιτυχία για τον πυγμάχο του συλλόγου Γιάννη Μπιρμπίλη με το προσωνύμιο “The Country Boy” που κέρδισε τον Άγγελο Ρεσβάνη επίσης με ομόφωνη απόφαση των κριτών του αγώνα. Οι δυο δυναμικοί αθλητές των «Glory Fighters» διατήρησαν έτσι το αήττητο του συλλόγου και όπως είναι φυσικό ανοίγουν οι δρόμοι για τα κορυφαία τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό και την περαιτέρω καταξίωση τους.

Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ. Τάσος Λιβάνιος συνεχάρη αρχικά τους διοργανωτές και ειδικότερα την κυρία Γωγώ Μπιτάκου σημειώνοντας ότι η διοργάνωση No Limits  συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο και την αποδοχή των μαχητικών αθλημάτων από ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που ταυτίζει το άθλημα με την Ελληνική ψυχή που δεν έχει όρια.  Στάθηκε επίσης για μια ακόμη φορά στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου και στο γεγονός ότι «οι επιτυχίες έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαδικασίας που συνδυάζει την κατάλληλη προπόνηση και διατροφή. Τέλος τόνισε ότι «Το Kick Boxing και το Box είναι τα δυναμικά αθλήματα που είναι απολύτως ασφαλή ενώ συνδυάζουν την γυμναστική του σώματος και πνεύματος με τον καλύτερο τρόπο. Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αναδείξουν τα αθλήματα  μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις