Life & Style

Μύκονος: Ο Φραντσέσκο Τότι και η καλλονή σύζυγός του

Ο Francesco Totti ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος στη Μύκονο. Ο σούπερ σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου δείχνει να το απολαμβάνει…
Ο μεγάλος Ιταλός ποδοσφαιριστής Francesco Totti, που πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ρόμα μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει πάνω από εβδομήντα χιλιάδες οπαδοί των Τζιαλορόσι στο Ολίμπικο της ιταλικής πρωτεύουσας, βρίσκεται οικογενειακώς στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Η κάμερα τον εντόπισε να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με την καλλονή σύζυγό του, τα παιδιά τους και μερικούς καλούς φίλους. Ευδιάθετος και χαλαρός, ο 41χρονος άσσος της στρογγυλής θεάς απέδειξε ότι εκτός από χαρισματικός μπαλαδόρος, είναι και απλός, καθως δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν αμέσως.

Ο Totti κάνει τις διακοπές του στην χώρα μας, ενώ σκέφτεται το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από την μία υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρόμα να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ ή να αναλάβει διοικητικό πόστο, ενώ από την άλλη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί -αν και συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες- το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του σε ΗΠΑ, Κίνα ή Εμιράτα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις