ΛΑΡΙΣΑ

Χωρίς αποκομιδή σκουπιδιών στη Λάρισα έως και την Πέμπτη

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων ενημερώνει ότι, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες, έως και το πέρας των κινητοποιήσεων, να μη βγάλουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη αντικείμενα προς αποκομιδή προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συσσώρευσης απορριμμάτων έξω από τους κάδους τα οποία, πέραν της αντιαισθητικής εικόνας, ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας ιδιαιτέρως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης στο τηλέφωνο: 2410-680200.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις