ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το … μέντιουμ απέσπασε από 24χρονη 2.500 ευρώ!

Συνελήφθη χθες (16-06-2017) το βράδυ στο Βόλο, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ως δράστης ένας 54χρονος, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης και της απείθειας.

Ειδικότερα, ο 54χρονος με το πρόσχημα ότι διέθετε ειδικές ικανότητες και γνώσεις με τις οποίες μπορούσε να απαλλάξει την 24χρονη από πρόβλημα στις διαπροσωπικές της σχέσεις, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει τμηματικά κατά το χρονικό διάστημα από αρχές του μήνα Μαΐου του 2016 έως και χθες το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βόλο, η 24χρονη παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (150) ευρώ στον 54χρονο, ως αντίτιμο των υπηρεσιών του.

Ωστόσο, ο δράστης αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, επεχείρησε να διαφύγει, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όμως ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις