ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όχι μόνο θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα του προτείνουν άμεσα πρόωρη επέκταση του συμβολαίου.

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μακράν ο Σέρβος σέντερ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά ειδικά από τον Ιανουάριο κι έπειτα, πείθοντας άπαντες για την αξία του.

Το συμβόλαιο του 22άχρονου σέντερ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ετοιμάζουν πρόταση επέκτασης της συνεργασίας. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα του προτείνουν άμεσα επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (λήγει το 2018 κανονικά) με αυξημένες αποδοχές και φυσικά τα απαιτούμενα NBA out για να μπορεί να πάει στους Σπερς.

Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έχουν κατηγορηθεί για τη μη πρόωρη ανανέωση παικτών, αλλά με τον Σέρβο σέντερ θα πράξουν διαφορετικά αφού θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στην ομάδα. Ο Μιλουτίνοφ ο οποίος πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στην Ύδρα είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα και πολύ θετικός στην προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας.

Οι Πειραιώτες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς η οποία ολοκληρώθηκε είχαν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Σπερς αφού τα ταξίδια στο ΣΕΦ ήταν τουλάχιστον τρία κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του gazzetta.gr οι δύο ομάδες έχουν ήδη μιλήσει και συμφωνήσει να μείνει ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό και του χρόνου. Οι Σπερς είναι ικανοποιημένοι με την βελτίωση του παίκτη και θα έχουν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν στο τέλος του μήνα όταν και θα μεταβεί για ατομικές προπονήσεις. Αυτές δε θα επηρεάσουν καθόλου την απόφασή τους να αφήσουν τον Σέρβο στον Πειραιά.

Μοναδική περίπτωση να μην ταξιδέψει στο Τέξας, είναι να βρίσκεται στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Eurobasket 2017. Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας θα ανακοινώσει τους 18 παίκτες την Δευτέρα (19/06) και σύμφωνα με πληροφορίες δε θα καλέσει τον σέντερ του Ολυμπιακού λόγω της άρνησής του πέρυσι όπου προτίμησε το camp των Σπερς.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις