ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη η προσέλευση αποστράτων στο ιατρείο χρονίως πασχόντων του 404 ΓΣΝ Λάρισας

Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες οικονομικά για όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων οι οποίοι έχουν δει τις αποδοχές και τις συντάξεις τους να συρρικνώνονται κατά πολύ ελέω μνημονίων.

Στην τραγική αυτή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Αυτό δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες του kranos.gr, η μεγάλη έως τώρα προσέλευση εν αποστρατεία στελεχών από την περιοχή της Λάρισας, στο νέο ιατρείο χρονίως πασχόντων, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Θεσσαλικού στρατιωτικού νοσοκομείου.

Ήδη η προσέλευση των αποστράτων είναι μεγάλη, οι οποίοι μέσα από το ιατρείο αυτό εκτός από την εξέταση ως χρόνιοι ασθενείς, μπορούν να γράψουν δωρεάν και τα φάρμακά τους, γλιτώνοντας έτσι και το απλό κόστος της μηνιαίας συνταγογράφησης, το οποίο αποτελούσε ένα επιπλέον έξοδο.

«Πλέον δεν περισσεύει τίποτα, με τα χρήματα που χρειαζόταν να πληρώσουμε για τη συνταγογράφηση και τώρα τα γλιτώνουμε, καλύπτουμε  έστω και με αυτά τα λίγα ένα άλλο έξοδο»,  ανέφεραν ε.α στελέχη στο kranosgr, τα οποία δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένα από τη λειτουργία του ιατρείου.

Το ιατρείο χρονίως πασχόντων λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη το πρωί και τα εν αποστρατεία στελέχη μπορούν να αντλούν περισσότερες πληροφορίες από τη γραμματεία του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ : kranos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις