ΛΑΡΙΣΑ

Σύναξη ορθοδόξων Ελλήνων και Σλάβων στα Βούναινα

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή» και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βουλγάρων και Φίλων Λάρισας σας προσκαλούν στην 1η Σύναξη Ορθοδόξων Ελλήνων και Σλάβων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 από τις ώρες 7:00 έως 13:00 στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου του Νέου στα Βούναινα.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

-7:00Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντων των Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Νευροκοπίου Βουλγαρίας κ. Σεραφείμ. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα ψάλει χορωδία αποτελούμενη από  Έλληνες και Βούλγαρους καθηγητές βυζαντινής μουσικής, με χοράρχη τονκ. Ι. Παπαχρόνη.

  • 9:30 Προσέλευση επισήμων

-11:00Εμφάνιση στον αύλειο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος των χορευτικών συγκροτημάτων του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή» και του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βουλγάρων και Φίλων Λάρισας.

  • Στην εκδήλωση η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων θα παρευρίσκονται ο πρέσβης της Σερβίας ο πρόξενος της Βουλγαρίας, καθώς και πολιτικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Ουκρανία και τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις