ΛΑΡΙΣΑ

Αγώνας δρόμου ενάντια στα ναρκωτικά

Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν) ως φορέας της χώρας με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μελετά το φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης, αγωνίζεται σταθερά και με συνέπεια ενάντια στο φαινόμενο της εξάρτησης και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Εδώ και 3 δεκαετίες πρωτοστατεί στη συσπείρωση δυνάμεων στην πάλη ενάντια στις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν την εξάρτηση ως στάση ζωής.

Στο ευρύ αντιναρκωτικό κίνημα συναντιόμαστε με συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς, με συλλόγους γονέων, με τις θεραπευτικές δομές, με επιστημονικά σωματεία, με τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας στην πάλη ενάντια στις συνθήκες που παράγουν και αναπαράγουν το κοινωνικό πρόβλημα των ναρκωτικών.

Το παράρτημα Λάρισας του Ε.ΣΥ.Ν ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών κορυφώνει τη δράση που έχει αναπτύξει στο νομό διοργανώνοντας με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας συμβολικό αγώνα δρόμου παραλιακά με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το θεατράκι της Βελίκας την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10:00.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις