ΚΟΣΜΟΣ

12χρονη Τουρκάλα γέννησε το παιδί του βιαστή της!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Τουρκία. Μπορεί να μην είναι δυνατόν να το χωρέσει ανθρώπινος νους, αλλά, όπως αναφέρουν οι Habertürk και Hürriyet, ένα κοριτσάκι 12 ετών έγινε μητέρα!

Όλα αποκαλύφθηκαν, πολύ αργά, όταν η μητέρα παρατήρησε ότι η μικρή της κόρη «πάχαινε». Τότε την πήγε στο νοσοκομείο και έμαθε ότι η μικρή της κόρη ήταν  έγκυος!

Η 30χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είχε χωρίσει με τον άντρα της και είχε σχέση με έναν 34χρονο. Μετά από 5 χρόνια το ζευγάρι χώρισε. Ο 34χρονος μετά από λίγο καιρό ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι και της είπε ότι ήθελε να τα ξαναβρεί με τη μητέρα της.

Με αυτή την αφορμή, την πήρε στο φορτηγάκι του, την πήγε σε μία δασώδη περιοχή στο Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης και μέσα στο όχημα τη βίασε. Το κοριτσάκι κατατρομαγμένο δεν μπόρεσε ποτέ να πει σε κανέναν τι είχε συμβεί, μέχρι που η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο, εξαιτίας της κοιλιάς που είχε αρχίσει να μεγαλώνει.

Και εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για έκτρωση, καθώς το μικρό παιδί ήταν 8,5 μηνών έγκυος!

Ο βιαστής συνελήφθη, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες. Τότε οι Αρχές διέταξαν να γίνει εξέταση DNA.

Εν τω μεταξύ το 12 κορίτσι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, είχε το ίδιο γονίδιο με το βιαστή της κατά 99,99%!

Συνέπεια ήταν ο 34χρονος να ακούσει το δικαστήριο να του απαγγέλλει ποινή φυλάκισης 18 ετών.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις