ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ημερίδα : Τρέφομαι Σωστά για να Αθλούμαι Σωστά

H Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με την ευκαιρία της λήξης της  αγωνιστικής περιόδου διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ  ΝΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΩΣΤΑ.

Η εκδήλωση που αφορά, κυρίως, αθλητές νεαρής ηλικίας  θα γίνει την  Τρίτη 13 Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο  Πολιτιστικό Κέντρο (Ρούζβελτ 57)  στις 7 το απόγευμα.

Ομιλήτρια θα είναι η Μαρία Σταυράκη, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος  (Μaster Practitioner Eating Disorders and Obesity) της Γυναικείας  Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η ομιλία της Μαρίας Σταυράκη με τίτλο “Διατροφικές συστάσεις για  παιδιά και εφήβους στον αθλητισμό” θα έχει σαν κύριο θέμα τη σωστή  διατροφή στην άθληση των παιδιών και των εφήβων η οποία έχει  καθοριστική σημασία καθώς επηρεάζει όχι μόνο τις αθλητικές τους  επιδόσεις αλλά και τη σωστή και αρμονική τους ανάπτυξη.

Η γνωστή Διαιτολόγος- Διατροφολόγος έχει άριστη γνώση του  συγκεκριμένου αντικειμένου από την ενασχόληση της με την Γυναικεία  ομάδα ενώ υπήρξε ομιλήτρια σε αντίστοιχη εκδήλωση της (τότε) ΠΑΕ ΑΕΛ  που είχε διοργανώσει ο Κρίς Κόουλμαν του οποίου υπήρξε και για κάποιο  διάστημα συνεργάτης και αναμένεται να βοηθήσει προπονητές (κυρίως  τμημάτων υποδομών), αθλητές και αθλήτριες αλλά και γονείς νεαρών  αθλητών.

Η εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα μια και  μετά το τέλος της  ομιλίας της η Μαρία Σταυράκη θα απαντήσει σε ερωτήματα των  παρευρισκομένων και θα συζητήσει μαζί τους.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και καλούνται οι αθλητές και προπονητές όλων  των αθλημάτων και όλων των Συλλόγων της πόλης.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις