ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2017 – Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών θα κρίνουν τις Βάσεις

Συνεχίζεται σε λίγες ώρες η μάχη για τους υποψήφιους ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2017 με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Δείτε όλο το πρόγραμμα Πανελληνιών 2017.

Με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται για τα ΓΕΛ αύριο, Δευτέρα 12/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017. Την Τετάρτη , οι υποψήφιοι ΓΕΛ της χώρας εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι Πανελλήνιες 2017 για τα ΓΕΛ θα διαρκέσουν έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις